Om Curious Creator

Tillsammans skapar vi en nyfiken kultur.

Curious Creator är specialiserat på nyfikna transformationer som hjälper dig och ditt team att navigera genom komplexitet och skapa tydlighet genom skisser, visualisering, nyfikna frågor, effektiva workshops och inspirerande interaktiva presentationer. Tillsammans driver vi framsteg och bygger en kultur av nyfikenhet.

Transformation handlar om människor, inte bara processer och verktyg. Därför erbjuder Curious Creator även coachning och mentorskap för att säkerställa din individuella tillväxt och organisationens långsiktiga framgång.

Med gedigen erfarenhet och stor passion inom förändringsledning, agila metoder, mjukvaru- och produktutveckling kombinerar vi dessa kunskaper med era kunskaper och skräddarsyr unika lösningar och tillvägagångssätt. Varje transformation är unik, och varje resa anpassas efter dina specifika behov och mål, alltid med nyfikenhet i fokus.

Curious Creator är en del av en större gemenskap av entusiastiska och nyfikna specialister. Detta ger oss möjlighet att engagera oss i alla typer av betydelsefulla transformationsprojekt, oavsett omfattning eller storlek.

Med vårt huvudkontor i Malmö sträcker vi oss bortom geografiska gränser och tar oss an uppdrag både nationellt och internationellt. Oavsett om det är fysiska möten eller digitala samarbeten, är vi redo att samarbeta för meningsfulla och hållbara resultat.

Curious Creator Wiveka

Curious Creators grundare och VD

Vår grundare, VD och nyfikna konsult, Wiveka Göransson, är en högt uppskattad inspiratör och föreläsare inom agila arbetsmetoder, nyfikna transformationer och förändringsledning. Med sina tal väcker hon inspiration, nytänkande och motivation, och delar med sig av sin passion för hur nyfikenhet kan skapa lust, hopp och energi i en snabbrörlig och oförutsägbar värld.

För att lära känna Wiveka och ta del av hennes kunskap och insikter besök hennes LinkedIn-profil. Där kan du få en djupare inblick i hennes expertis och ta del av intressanta inlägg och artiklar.

Kontakta oss för att boka Wiveka som talare på ditt evenemang eller för att få mer information om hennes inspirerande tal och workshops. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en minnesvärd och tankeväckande upplevelse för ditt team eller publik.

Scribble.

Wiveka, Curious Creator Pioneer

“Vi kan förändra världen till det bättre genom att vara mer nyfikna.”

Be a curious creator

Vi är nyfikna på dig och dina utmaningar?

Scroll to Top